laser ontharing Grondslagen uitgelegdTijdens een ontharing met laser krijgt u een bril om de ogen te beschermen. Een verzorging duurt, afhankelijk met het te veven gebied, tien minuten tot een uur.

Vaak kan zijn daar alang heel snel uitkomst merkbaar. Na twee tot 3 behandelingen kan zijn duidelijk herkenbaar dat dit haar minder snel retour komt, dunner is en tevens vermindering van een haren zal worden opgemerkt. Na elke volgende behandeling zal dit resultaat aldoor lekkerder duidelijk geraken.

Voor wij beginnen met de laserontharing vervaardigen we foto’s aangaande dit te veven gebied. Daarop testen we hetgeen een perfecte hoeveelheid laserenergie is en horen wij de instellingen van een laser daarop aan.

Bij IPL worden lichtflitsen op  de te veven huid afgevuurd. De sterkte die hierbij vrijkomt wordt via de te verminderen haren getransporteerd naar dit haarzakje, het haarzakje wordt verwarmd en gaat gebarsten waardoor er geen andere hoofdharen meer uit dit haarzakje kunnen groeien.

De laser in deze kliniek kan zijn goedgekeurd zodra een medical device en voldoet met een Europese regelgeving voor medische apparatuur. Bij AJ Skin Clinic raakt u dan ook in juiste handen, de verzorging zal uitsluitend gedaan worden via een erkende huidtherapeut.

Ja, in principe immers. Zowel de effecten mits de behandelingen bestaan voor heren en vrouwen gelijk. Houd daar desalniettemin rekening mee het een kleur over een beharing en mate betreffende beharing kan afwijkingen voor mannen en vrouwen.

U dan ook kunt dan een behandeling overwegen in de tijd aangaande oktober tot juni. Raakt u niet zo’n zonliefhebber? Vervolgens kunt u kiezen een behandeling in de zonnige zomermaanden.

Moeilijkheden met ingegroeide haren mogen uitstekend behandeld worden betreffende ons laser. Mits dit haarzakje is gekalmeerd en niet kan zijn geïnfecteerd, vervolgens wordt het door middel van met een laser permanent vernietigd. U bezit daarna geen hinder meer van de ingegroeide haren.

Voor AJ Skin Clinic is dit laser ontharen op een betrouwbare methode aangeboden. Daardoor mag die worden gebruikt wegens alle huidtypen, over gehele lichte tot hele donkere huidtypen (huidtype I tot huidtype VI).

Een laserbehandeling wordt uitgevoerd via één betreffende de huid- en schoonheidsspecialisten. Wilt u behulpzame feiten over onze specialisten, kijk op dan de specialisten website.

Laserbehandelingen en IPL worden almaar meer aangeboden anti stuntprijzen, het daar een apparatuur continue goedkoper wordt en daar daardoor meer en meer praktijken bijkomen. We adviseren u desalniettemin wel aan om te kiezen voor een praktijk betreffende oefening en u dan ook echt te laten voorlichten vooraf, het omdat bij foutief gebruik betreffende een laser- en een IPL hardware brandwonden en andere klachten kunnen ontstaan.

Ze kan u vertellen of de kosten vanwege dit ontharen via de zorgverzekeraar geraken vergoed en hoeveel behandelingen u dan ook nodig heeft en wat daarvoor dan desgewenst de kosten zijn.

De duur van de verzorging varieert van 5 minuten tot 2 uur, dit kan zijn afhankelijk met dit te behandelen gebied. Na de verzorging wordt het gebied laser ontharing ingesmeerd met rustgevende crème. Behulpzame feiten aan de behandeling en wat u dan ook vervolgens kan verwachten vindt u voor wegens- en nazorg.

Het is mogelijk dat wanneer u aanvullend verzekerd raakt, laserontharing vergoed is. Het kan zijn afhankelijk met een zorgverzekeraar en een polis. Wij adviseren u contact op te nemen met de zorgverzekeraar en u te laten informeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *